Leasingbiler

Vælge mellem

Et godt alternativ til det traditionelle billån. Du binder langt færre penge i bil og afskriver kun på bilens værdi. Der betales 0,5 – 1 pct. af afgiften i månedlig ydelse afhængig af bilens alder.

Når leasingaftalen udløber indestår du selv for den fastsatte restværdi. Rest-værdien fastsætter vi i fællesskab ud fra dit kørselsbehov.

Se vores finansiel leasingbiler

 

Ønsker du økonomisk sikkerhed er Operationel Leasing det rigtige valg for dig. Bjerrum Biler indestår for restværdien og du har med andre ord ingen risiko for økonomisk underbalance ved udløb.

Ved leasingaftalens udløb har du følgende muligheder – forlænge aftalen, købe bilen eller stille den hos Bjerrum Biler uden ubehaglige overraskelser.

Se vores operationel leasingbiler

 

VORES LEASINGLØSNINGER ER TIL AT STOLE PÅ.

Du kan være sikker på, at alle aftaler er reelle og transparente, selvom det betyder, at vi ikke altid kan matche de billigste
leasingtilbud på månedsafgiften. Til gengæld slipper du for yderst ubehagelige overraskelser, eksempelvis, står vi inde for restværdien, så du ikke skal bekymre dig om værditab.

HVAD ER LEASING?

Når du leaser en bil her hos Bjerrum Biler, så lejer du faktisk bilen af os, og får overdraget brugsretten til bilen i den givne periode.
Som ved almindelig finansiering, så lægger du en udbetaling, og herefter en månedlig ydelse i hele perioden. Ved almindelig finansiering, vil man typisk betale af på bilen i 6-7 år, og når man er færdig med at betale, står man tilbage med en bil der ikke længere er meget værd.

Ved leasing, betaler man typisk af på bilen i 36 mdr. Ved leasingstart, beregner man en forventet restværdi på bilen efter perioden, og så betaler man af på bilen ned til dette beløb, plus registreringsafgift for den givne periode. Efter leasingperiodens udløb, stiller du blot bilen tilbage til os, og så er du klar til at køre videre i din næste leasingbil!

LEASING

Flex-leasing, dele-leasing, split-leasing, sæson-leasing, erhvervs-lesing, privat-leasing… kært barn har mange navne.
Hvad er leasing egentlig, og er det noget for alle? Og ikke mindst, er det noget for lige netop DIG?
Leasing-junglen kan være både stor og uoverskuelig, men vi vil her på siden prøve at forklare nogle af de begreber man støder ind i, når man går på jagt efter den nye leasingbil.

ERHVERVSLEASING.

En leasingaftale med Bjerrum Biler giver din virksomhed mange fordele:

  • Forbedret likviditet, da I ikke har kapital bundet i biler.
  • Ydelsen og en del af momsen kan trækkes fra.
  • Det er muligt at vælge 0% udbetaling.
  • Vælg mellem finansiel og operationel leasing, alt efter dit krav til økonomisk risiko.
  • Du har mulighed for en række tilvalg, fx vejhjælp, dækaftale, forsikring mv.

PRIVATLEASING.

Flere og flere vælger privatleasing til deres nye bil. Fordelene er mange:

  • Du skal bare bruge bilen – så klarer vi resten.
  • Du har ikke en stor sum penge bundet i den.
  • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen.
  • Når leasingperioden er overstået, afleverer du blot bilen. Og er klar til at lease en ny.

HVEM INDESTÅR FOR RESTVÆRDIEN?

Restværdien og hvem der indestår for denne, har stor betydning for leasingydelsen. Der kan være flere tusinde kroners forskel på den samme bil, hos to forskellige leasinggivere, og derfor er det yderst vigtigt at have styr på lige netop dette.
Restværdien skal betales ved leasingperiodens ophør. Det bliver den typisk ved at man sælger bilen, betaler restværdien, og forhåbentlig står tilbage med penge i hånden.

Men hvordan kan der så være så stor forskel på leasingydelsen? Da det er forskellen mellem salgsprisen og restværdien der skal finansieres, giver det sig selv, at en højere restværdi, vil give en lavere ydelse og omvendt.

Ex. 1: Hos Leasingselskab X, kan du lease en Porsche Cayenne i 12 mdr. til 7.499,- kr. Bilens pris uden moms og afgift er 400.000,- kr, og restværdien er sat til 280.000,- kr.
Leasingselskab X har ikke noget imod at indestå for restværdien, da det er en realistisk restværdi. Her er der også mindre risiko for leasingtageren, hvis man vælger selv at indestå for restværdien.

Ex. 2: Hos Leasingselskab Y, kan du lease en Porsche Cayenne i 12 mdr. til 1.899,- kr. Bilens pris uden moms og afgift er 400.000,- kr, og restværdien er sat til 350.000,- kr.
Hos Leasingselskab Y indestår du selv for restværdien, da den er urealistisk høj. I dette eksempel står kunden altså selv for at skulle sælge sin bil ved leasingperiodens udløb. Hvis bilen kun kan sælges for 280.000,- kr, vil der derfor komme en efterregning på 70.000,- kr, hvilket vil svare til, at man har haft en månedlig ydelse på 7.732,- kr. Den billigste ender derfor med at blive den dyreste!

I langt de fleste tilfælde, indestår Bjerrum Biler for restværdien, med mindre andet ønskes. På denne måde, er du som leasingtager fritaget for bekymringen om hvor vidt bilen kan sælges. Og vi bestræber os selvfølgelig altid på at ramme en realistisk restværdi.

FORVENTET KM-FORBRUG

Ved aftaleindgåelse, skal det defineres hvor stort et årligt kørselsbehov man forventer at have.
Hvis man forventer at have et årligt kørselsbehov på 25.000 km, og man leaser i 36 mdr, betyder det at man i hele perioden må køre 75.000 km.
Da bilens kørte kilometer har indflydelse på bilens restværdi, vil man i tilfælde af overkørte kilometer blive opkrævet et beløb pr. overkørt kilometer, som er defineret på kontrakten

Hvis ens kørselsbehov pludselig ændrer sig markant, vil det derfor være en god idé at henvende sig, med henblik på at få ændret kontrakten.

SERVICE-AFTALE

Det er muligt ved langt de fleste biler, at indgå en serviceaftale til kontrakten.

En serviceaftale betyder, at alle service i leasingperioden, som foreskrevet fra leverandørens side, vil blive foretaget uden beregning, som udgangspunkt på Bjerrum Bilers værksted.
Ved bosætning langt væk fra Struer, kan det anbefales at lave en aftale om brug af andet værksted. Dette skal dog altid godkendes af Bjerrum Biler.

Prisen på en serviceaftale afhænger af mærke og model, samt forventet kørselsbehov.

SERVICE- & REPARATIONSAFTALE

Det er ligeledes muligt ved langt de fleste biler, at indgå en service- og reparationsaftale til kontrakten.
En service- og reparationsaftale betyder, at alle service i leasingperioden, som foreskrevet fra leverandørens side, samt alle reparationer som kan tilskrives slitage (det vil sige, ikke uheld eller forkert brug af bilen), vil blive foretaget uden beregning, som udgangspunkt på Bjerrum Bilers værksted.
Ved bosætning langt væk fra Struer, kan det anbefales at lave en aftale om brug af andet værksted. Dette skal dog altid godkendes af Bjerrum Biler.

Prisen på en service- og reparationsaftale afhænger af mærke og model, samt forventet kørselsbehov.